ACASA » RECOMANDARI » Spectacol GRATUIT! MATCA, la Biblioteca Județeană Constanța

Spectacol GRATUIT! MATCA, la Biblioteca Județeană Constanța

TEATRU CONSTANTA. Biblioteca Județeană “Ioan N. Roman” Constanța găzduiește, cu ocazia evenimentului “Noaptea Bibliotecii“, piesa de teatru “Matca” după Marin Sorescu, o adaptare pusă în scenă de Teatrul SEMN!

Pizza Evo

Evenimentul va avea loc sâmbătă 25 noiembrie, ora 18.30, în Aula Bibliotecii de la etajul 2.

ACCESUL ESTE GRATUIT

Piesa reprezintă un discurs al omului cu el însuși, spectacolul Matca, pe texte de Marin Sorescu, reliefează, în mod ironic și fantezist, căutarea unei ieșiri din absurdul vieții, din lupta cu forțele care scapă controlului său.

Definită ca „un poem despre momentele cruciale ale existenței umane, despre naștere, viată, moarte”, piesa Matca atinge gândul începutului înscris în orice sfârșit, marcând, peste toate, triumful vieții, victoria aproape induioșătoare a omului în ”lupta pentru respirație”.

Afis-Matca-BJ-ConstantaÎn distribuție: Carmen Montescu, Andreea Simion, Mădălina Petrencu, Gabriel Montescu, Toni Besnea.

Noaptea Bibliotecii reprezintă un eveniment care se desfășoară anual, cu scopul de a promova colecțiile și serviciile pe care această instituție le oferă comunității locale, în general utilizatorilor săi.

În aceeași măsură, Noaptea Bibliotecii constituie prilejul de a ne întâlni cu cetățenii de toate vârstele și a-i invita  să participe la activități diferite de cele obișnuite într-o bibliotecă“, afirmă Corina Apostoleanu, directorul Bibliotecii Județene “Ioan N. Roman” Constanța.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?