ACASA » CALENDAR » Speactacol interactiv: POVESTE DINTR-O INIMA cu Trupa SUFLETEL

Poveste Inima FEB2015 WEB1Era odata o inima. In adancul ei ticaiau gandurile frumoase, ca niste povesti, de fapt, ca niste inceputuri de povesti, pentru ca inima stia ca ticaitul sau era ecoul celorlalte inimi. Intr-o zi, o vrajitoare a furat gandurile inimii si in locul lor, a pus cateva frici. Curand, mai toate inimile ticaiau mai sfioase si mai tematoare. Aproape ca uitasera sa bata tare. Ziceau incetisor “tic” si apoi repede adaugau “tac” ! Pana intr-o zi, cand…ah, inima mea tresalta de nerabdare sa va povesteasca!

Un spectacol interactiv, cald, in care povestea curge jucaus, antrenand spectatorii in desfasurarea actiunii! O compunere de situatie, in care mecanica inimii e propusa pe intelesul copiilor, cu scopul declarat de a le insufla atitudinea unor vrednici inimosi!  O poveste pentru toate inimile, insufletita cu papusi, cu actori, cu jocuri, cu surprize si cu drag de trupa Sufletel!
Duminica, 15 februarie, ora 18:00, la Hotel Ibis.
Biletul este 30 lei/copil si 10 lei/insotitor adult. Va rugam sa faceti inscrieri telefonic la 0766400181 pentru o mai buna organizare a evenimentului.
Rugam participantii la eveniment sa soseasca cu 20 de minute mai devreme la Hotel Ibis la sala PRESTIGE. Biletele se achita la intrare in sala de spectacol.
Organizatori: www.evenimente-constanta.ro si Trupa SUFLETEL.
Evenimente Constanta

Login

Lost your password?