ACASA » STAND-UP COMEDY » SORIN şi VIO. Super-show de stand-up la Harlequin!

SORIN şi VIO. Super-show de stand-up la Harlequin!

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Doi dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi comedianţi din România, Vio Dragu şi Sorin Pârcălab revin la Constanţa şi aduc cu ei un show de stand-up comedy ce îţi garantează o seară de distracţie şi bună-dispoziţie!

VIOREL DRAGU aka VIO pentru public – Încă tânăr, dar deja tătic. Supus, dar înalt. Uşor bleg, dar genial. Coleg de trupă cu Teo şi Costel, adică unul dintre cei trei care au făcut sa explodeze fenomenul “standupologic” în România. O glumă bună e o glumă buna, iar Vio are mereu mai multe la el!

SORIN PÂRCĂLAB – Născut în Bihor, copt la Timișoara și fustrat în București, și-a început cariera de comediant la Brigada 2pe3, a trecut și pe la Trupa Aristocrații, iar acum își împarte cu greu timpul între toate scenele și locațiile de stand-up din România. Energic, supărat, nervos și precis. Dacă Jackie Chan, Ghiţă Mureşan şi un chirurg s-ar împerechea, rezultatul… ar fi SORIN.

Afis-VIO-SORIN-mart2017Vio şi Sorin vor urca pe scena restaurantului Harlequin Mamaia, DUMINICĂ, 26 MARTIE, de la ORA 21.00

Rezervari la: 0766 400 181

Pret bilet 35 de lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: X-printing, Magic FM, Cuget Liber, Telegraf, VIVO! Constanţa, Constanta News.

Organizat de evenimente-constanta.ro

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?