ACASA » ALTE EVENIMENTE » SofistiCAT. Expozitie-concurs de PISICI la Pavilionul Expozitional Mamaia

SofistiCAT. Expozitie-concurs de PISICI la Pavilionul Expozitional Mamaia

EXPOZITIE DE PISICI. Peste 200 de pisici de rasa vor putea fi admirate la Pavilionul Expozitional din Mamaia, in cadrul Expozitiei Feline Internationale de Vara SofistiCAT “Corabia pisicilor”, editiile 41 – 42.

Expozitia-concurs, organizata de Asociatia Felina SofistiCAT, va avea loc sambata, 20 iunie, intre orele 13.00 si 20.00, respectiv duminica, 21 iunie, intre orele 10.00 si 17.00, punctul culminant fiind reprezentat de finala „Best in Show“.

Gratioasele finaliste ale celor patru categorii se vor intrece pentru un loc pe podium, dar si pentru premiile generoase oferite de sponsori, constând in hrană si accesorii pentru pisici.

sofisticat constantaPe parcursul celor doua zile de expozitie, vizitatorii vor beneficia de preturi promotionale pentru produse si accesorii destinate pisicilor (hrana, igiena, joaca) si iubitorilor acestora (bijuterii, haine, posete).

“Vor veni la tarmul Marii Negre, din toate colţurile lumii, pentru a defila in fata a patru arbitri internationali, feline superbe din peste 15 rase”, se mentioneaza in comunicatul oficial.

Un bilet costa 10 lei, pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar copiii sub 12 ani au acces gratuit. Conform traditiei evenimentului, va fi continuata si campania „Arata ca iti pasa!”, in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?