ACASA » Fun pe net » Şi-a pus bisturiul pe faţă că să arate ca SUPERMAN! Iată rezultatul

Chavez SupermanUn filipinez obsedat de Superman a făcut tot posibilul pentru a arăta ca celebrul personaj al DC Comics. Încă din 1995, Herbert Chavez a început seria intervenţiilor chirurgicale: rinoplastie, injecţii cu silicon, implanturi pentru mărirea coapselor şi a feselor… Tot tacâmul, cum s-ar spune. 

Pizza Evo

“L-am adorat pe Superman încă de când aveam 3 ani. Mă uitam mereu la desene, îmi plăcea că face tot felul de fapte bune şi că iubeşte dreptatea”, a povestit Chavez într-un interviu pentru site-ul The Daily Beast.

Tânărul, care are acum 34 de ani, şi-a modelat look-ul după cel al actorului Christopher Reeve, cel care a dat viaţă personajului în primele ecranizări Superman. După aproape 17 operaţii, Chavez este în sfârşit, mulţumit de felul cum arată. Există şi posibilitatea ca, la un moment dat, să-şi dorească implantul unui propulsor pentru a-şi lua zborul. Unde şi-l va băga/face este fix problema lui.

1371215760954.cachedFilipinezul susţine că duce viaţa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. E plătit cu sume cuprinse între 600 şi 1000 de dolari pentru a-şi face apariţia la diferite întâlniri sau premiere.

si-a-facut-operatii-estetice-ca-sa-arate-ca-superman-foto_15

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?