ACASA » STIRI » Diverse » Setari ce te pot face INVIZIBIL pe Facebook

Setari ce te pot face INVIZIBIL pe Facebook

SETARI FACEBOOK. Reteaua de socializare Facebook ofera o serie de setari pentru cei care vor ca nimeni sa nu le gaseasca profilul sau cu ajutorul carora isi pot ascunde postarile.

Pizza Evo

Intra pe profilul tau si in dreapta sus apasa pe optiunea “Vezi mai multe setări” (“See More Settings”). Acum se va deschide o fereastra cu mai multe optiuni. Apasa pe “Setări si instrumente pentru confidentialitate “ (“Privacy Settings and Tools”).  Acolo o sa gasesti intrebarea “Cine poate vedea postarile tale viitoare?” (“Who Can See My Future Posts?”) si schimbă la „Doar eu” (“Only Me”).

Poti schimba „Limiteaza audienta postarilor vechi din cronologia ta” (“Limit Past Posts”), iar asta inseamna ca tot ce ai postat pe Facebook poate fi vazut doar de prietenii tăi, nu si de prietenii prietenilor tai.

Apoi modifica setarea „Cine iti poate trimite cereri de prietenie?”(“Who can send you friend requests”) de la “Toata lumea” (“Everyone”) la “Prietenii prietenilor” (“Friends of friends”), iar asta va limita numarul persoanelor care iti pot trimite cereri de prietenie.

Ca sa limitezi numarul persoanelor care iti pot trimite mesaje pe Facebook, schimba “Mesajele caror expeditori doresti să intre in Inbox?” (“Whose messages do I want filtered into my inbox”) de la “Filtrare simpla · setare recomandata” (“Basic”) la “Filtrare stricta” (“Strict”).

Un alt lucru important este sa ii impiedici pe ceilalti sa iti gaseasca profilul de Facebook prin intermediul Google, asa ca iti poti debifa “Doresti ca alte motoare de cautare sa afiseze linkuri catre cronologia ta?” (“Do you want other search engines to link to your Timeline?”).

Poti alege sa verifici dinainte ce posteaza altii la tine pe Facebook sau cine te eticheteaza in poze. Afla cum AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?