ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Service-urile auto, bagate in “revizie” de OPC. Ce au descoperit inspectorii din Constanta!

Service-urile auto, bagate in “revizie” de OPC. Ce au descoperit inspectorii din Constanta!

TEPE SERVICE-URI AUTO CONSTANTA. Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta a desfasurat, in ultima luna, o ampla actiune de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la service-urile auto si la operatorii economici ce presteaza servicii de vulcanizare, transmite Cuget Liber.

Pizza Evo

tepe-service-auto-constanta

In total, au fost controlati 68 de operatori economici, iar la mai mult de jumatate din acestia au fost constatate abateri de la prevederile legale. Pentru deficientele constatate au fost aplicate 30 de amenzi in valoare de peste 45.200 de lei si cinci avertismente.

Printre problemele identificate de comisarii Protectiei Consumatorilor se numara situatii foarte grave, cum ar fi lipsa autorizatiei tehnice de functionare si efectuarea de reparatii la care nu se dadea garantie. Mai mult decat atat, numerosi operatori economici din acest sector au fost banuiti de practici incorecte, neprezentand tarifele la loc vizibil si fara echivoc.

Citeste articolul integral AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?