ACASA » ALTE EVENIMENTE » Seri de film pe malul mării în Vama Veche la The Black Sea Film Festival

Seri de film pe malul mării în Vama Veche la The Black Sea Film Festival

FESTIVAL FILM. The Black Sea Film Festival revine la pe litoral. A treia ediƫie a festivalului de film se va desfășura în periaoda 26 – 31 august, în Amfiteatrul Dincolo at La Pescarie, deasupra plajei Vama Veche, un loc carismatic, deja renumit pentru spiritul său tânăr, vibrant și artistic.

Minunate seri de film, pe malul mării, vă așteaptă să vă bucurați de briza de vară și să urmăriți filme excepƫionale, sub milioane de stele și galaxii! E vorba despre a simți. Este vorba despre cineFEELS!

Ce ar putea fi, vreodată, mai relaxant și mai încântător, decât să petreceți o noapte pe plajă… tălpile goale-n nisip, părul umed, pielea sărutată de soare, vântul de vară, prietenii, iubiții și cerul plin de stele? Noi știm. Toate acestea, împreună cu o serie de filme grozave! Experiența minunată de a mixa cele mai bune stări de vară cu cinema-ul, cu scopul de a vă face să simțiți. Literalmente.

Selecția filmelor prezente, anul acesta, în cadrul festivalului The Black Sea Film Festival, include filme selectate și premiate în festivaluri de renume din întreaga lume – Annecy International Animated Film Festival, Annie Awards, Bafta, Berlinale, Cannes Film Festival, Edinburgh International Film Festival, European Film Awards, Flickerfest, Locarno Festival, Raindance Film Festival, Sundance Film Festival, Toronto International Film Festival, Tribeca Film Festival, Venice Film Festival, etc.

Juriul TBSFF 2018 este format din: Andrei Şendrea [critic de film şi scenarist], Caroline Gombé [actriță de film, televiziune și teatru], Bogdan Filip [director de imagine și fotograf], Alecs Năstoiu [producător de film, regizor şi scenarist], Tom Wilson [regizor de film şi jurnalist] şi Radu Munteanu, producător şi regizor de film, inițiatorul & directorul festivalului TBSFF.

Mai multe informații despre membrii juriului, ca și despre programul festivalului și filmele selecționate în cadrul celei de-a treia ediții TBSFF, pot fi găsite pe www.blackseafilm.ro

Filmele sunt subtitrate în limba engleză, parțial ṣi în limba română.
Bilet: 10 lei/per seară.
Biletele pentru TBSFF 2018 sunt disponibile pe toată durata festivalului, la Amfiteatrul Dincolo at La Pescarie, începând cu ora 20:00.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?