ACASA » STIRI » SERBAN HUIDU a revenit la Cronica. “Din respect, au fost niste ani de pauza”

SERBAN HUIDU a revenit la Cronica. “Din respect, au fost niste ani de pauza”

SERBAN HUIDU “CRONICA CARCOTASILOR”. Serban Huidu s-a intors pe ecrane, in platoul Cronicii Carcotasilor. Dupa o pauza de cinci ani, timp in care a stat in spatele camerelor, realizatorul TV va aparea la televizor, in fiecare saptamana, de luni pana joi, de la ora 20.15, la Prima TV.

Pizza Evo

serban-huidu-cronica-carcotasilor

Pentru ziarulring.ro, Serban Huidu a dezvaluit ce l-a determinat sa revina pe sticla dupa accidentul auto din 16 octombrie 2011, soldat cu trei morti.

Huidu sustine ca retragerea lui a fost o alegere, nu o conditie. “Sunt lucruri pe care mi le-am asumat si pe care era normal sa le tin deoparte. Din presa n-am plecat niciodata. Dacă eram sculer-matriter, nu trebuia sa ma opresc pentru ca am facut un accident. Din respect, au fost niste ani de pauza, dar ma reintorc cu o echipa, nu sunt doar eu in prim-plan. In 2011, am scris pe blog ca ma voi retrage din prim-planul «Cronicii», n-am spus ca plec dintr-o meserie pe care o fac de peste 20 de ani”, a declarat Serban pentru “Ring”.

Fiind o emisie mai extinsa, era nevoie de inca doi oameni. M-am gandit ca ar fi mai bine sa fie patru si sa ma intorc. N-am emotii, am avut vreo cinci ani de pauza, cu un mic intermezzo inainte de al doilea accident (intre accidentul la schi si cel auto – n.r.), adica vreo doua emisii. Dar e ca mersul pe bicicleta, cand inveti, nu prea uiti.

Citeste interviul integral AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?