ACASA » STIRI » ŞERBAN HUIDU a plecat de la Kiss FM! Ce le-a spus colegilor

Serban-Huidu“Carcotasul” si-a luat adio de la colegi printr-un mail emotionant şi ulterior a făcut public mailul pe propriul blog.

Dragi colegi,
Orice început are si un sfârsit! Azi a sosit momentul, cu durere în suflet, să îmi iau ramas bun de la voi! Am încercat, în anii astia să fac cât pot eu mai bine pentru aceasta organizatie, unele mi-au reusit, si e meritul vostru, altele mi-au iesit mai prost şi asta e numai vina mea!

În anii astia am încercat să cunosc o mare parte dintre voi, am incercat sa ma integrez in aceasta mare familie, care m-a primit si m-a potentat! E ultima oară când vă scriu şi vreau să vă multumesc!

Ati fost niste colegi minunati….cu unii poate mă voi mai întâlni, cu altii nu! Baftă tuturor si să iubiti Radioul în continuare!”, a notat Huidu. Şerban Huidu a ţinut totuşi să precizeze că “noii patroni nu au nici o legatura cu decizia“.

Contactat telefonic de Libertatea.ro, Huidu a afirmat că decizia îi aparţine în totalitate. Întrebat ce va face Mihai Găinuşă, Huidu a spus enigmatic: “E treaba lui. Ştie el mai bine ce are de făcut”

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?