ACASA » ALTE EVENIMENTE » Seminarul VIOLENTA SI AUTO-VIOLENTA LA COPII cu Cristina Negut

“Se bat, se cearta, se ranesc! Noi unde suntem? Sa invatam impreuna care sunt cauzele si ce putem face, constructiv si creator, cu curaj si blandete. Cum ne putem aduna fortele si ce solutii putem adopta. Doar de la noi poate veni linistea.” (Cristina Elena Negut)

Pizza Evo

Violenta si Auto-Violenta la copii este un seminar ce vine in ajutorul parintilor, profesorilor si persoanelor care lucreaza in mod frecvent cu copiii.

Trainerul Cristina Elena Negut a inceput activitatea cu parintii si profesorii din Constanta acum un an si jumatate prin sustinerea de workshopuri, seminarii si ateliere pentru parinti ce au avut un mare impact. Cu o experienta de peste 12 ani in comunicare si relationare, Cristina are ca aliat metoda E.S.P.E.R.E., fondata de psiho-sociologul francez Jacques Salome, in toate demersurile sale cu parinti, profesori, elevi, studenti, invatatori, educatori, asistenti sociali etc. Cristina Negut revine la Constanta cu lucruri noi si interesante pentru parinti!

Va asteptam vineri, 23 noiembrie 2012, ora 18.00 la Hotal IBIS pentru a descoperi impreuna, timp de trei ore, cum putem gestiona comportamentul agresiv al copiilor.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare sunati la 0766400181;

Taxa de participare 45 Ron. Durata seminarului: 3 ore.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?