ACASA » ALTE EVENIMENTE » Seminar „REGASIRE IN CUPLU“, cu Cristina Negut

Seminar „REGASIRE IN CUPLU“, cu Cristina Negut

Evenimente Constanta si Habitat Management Team prezinta seminarul REGASIRE IN CUPLU, cu trainerul in relationare si comunicare Cristina Elena Negut, specialist in metoda ESPERE (metoda de comunicare fondata de psihosociologul francez Jacques Salome).

Pizza Evo

Evenimentul are loc luni, 30 martie, ora 19.00 la restaurant Harlequin Mamaia si se va intinde pe durata a 3 ore.

Seminarul este relevant pentru persoanele aflate intr-un cuplu sau casnicie de minimum doi ani, dar se adreseaza si persoanelor care au avut experiente de cuplu in trecut iar in prezent nu sunt angajate intr-o relatie de cuplu.

Seminarul va aborda urmatoarele subteme:

1. Cine suntem noi cei care incepem o relatie de cuplu

2. Cum sa nu mai confundam relatiile de intalnire cu cele de cuplu

4. Ne vom traduce mai atent dragostea in comportamente de zi cu zi

5. Vom intelege ce anotimpuri a parcurs deja dragostea pentru fiecare dintre noi si cate ne-au mai ramas de descoperit

Regasire in Cuplu WEB1Incurajam participarea ambilor parteneri de cuplu, astfel tariful de participare pentru o persoana este 55 lei, iar pentru un cuplu (sot/sotie, iubit/iubita) este 80 lei. Inscrieri si informatii gasiti la 0766400181. Taxa de participare se achita in maximum 48h de la inscrierea telefonica.

Rugam participantii la eveniment sa se prezinte cu 30 minute mai devreme la eveniment. Daca sunt participant care doresc sa serveasca si cina sunt rugati sa se prezinte cu o ora mai devreme la eveniment pentru a incepe seminarul la timp.

Trainerul Cristina Elena Negut a inceput activitatea in Constanta in 2010, prin susținerea de conferinte si ateliere de dezvoltarea personala a adulților. Cu o experienta de peste 10 ani în comunicare si relationare, Cristina Elena Negut are ca aliat metoda E.S.P.E.R.E., fondata de psiho-sociologul francez Jacques Salome, în toate demersurile sale cu medici, primari, antreprenori, parinti, profesori, elevi, studenti, invatatori, educatori, asistenti sociali etc.

Cristina revine la Constanta cu lucruri noi și interesante care produc schimbare pozitivă în comportamentele adulților oferindu-le experiențe profunde de învățare. Evenimentele Cristinei se disting prin vizualizare, aplicabilitate în orice tip de relație interumană, iluminare profundă a aspectelor de viață, încărcarea cu energie pozitivă și creșterea motivației personale in viata de zi cu zi.

Eveniment sustinut de: restaurant Harlequin Mamaia, Libraria Carturesti Constanta, Cuget Liber, Maritimo Shopping Center, Pure Fitness

Organizator: evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?