ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Semafoarele și trecerea de pietoni de la City Park Mall vor fi mutate

Semafoarele și trecerea de pietoni de la City Park Mall vor fi mutate

STIRI CONSTANTA. Directorul general al Confort Urban, Constantin Florian Andrei a anunțat, joi, 12 aprilie, în ședința de comisie a Consiliului Local Constanța noile planuri pentru intersecția din zona mall-ului din parcul Tăbăcărie.

Intenția administrației este de mutare a semafoarelor și a trecerii de pietoni din apropierea City Park Mall, transmite radioconstanta.ro

Deși decizia presupune crearea unui haos total în traficul rutier din zonă, deocamdată nu au fost făcute publice informații concrete despre unde mai exact vor fi relocate semaforul și trecerea de pietoni și, mai ales, de ce va fi luată această măsură.

Totodată, cei de la Confort Urban au mai anunțat că există discuții și pentru reabilitarea scărilor ce asigură accesul către plaja Modern. Directorul Confort Urban a precizat că partea de faleză nu se află în administrarea Confort Urban şi de aceea nu se pot accesa fonduri pentru reabilitarea acestora, mai transmite radioconstanta.ro

Reprezentanţii Primăriei Constanţa au declarat că vor începe demersurile pentru accesarea de bani europeni, pentru reabilitarea scărilor care duc pe plajă.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?