ACASA » ALTE EVENIMENTE » Ședințe gratuite de machiaj și coafor! BEAUTY DAYS, la VIVO! Constanța

Ședințe gratuite de machiaj și coafor! BEAUTY DAYS, la VIVO! Constanța

BEAUTY DAYS CONSTANTA. Doamnele și domnișoarele sunt invitate la Beauty Days, eveniment ce se va desfășura pe 24 și 25 martie la VIVO! Constanța.

Pizza Evo

Vizitatoarele vor putea testa gratuit cele mai recente produse de înfrumusețare apărute pe piața de profil, puse la dispoziție de magazinul Douglas, partenerul evenimentului.

Evenimentul se va bucura de participarea unui hairstylist Kardashian Beauty, cu pregătire superioară în domeniul styling-ului profesional. Acesta va susține sesiuni live demo, atât pe cliente, cât și pe modele, și va interacționa cu publicul în cadrul sesiunilor.

De asmenea, clientele vor beneficia și de sesiuni de spraying ale casei de parfumerie new-yorkeze Coach, disponibilă în România în exclusivitate la Douglas, un brand american emblematic care întruchipează lejeritatea și atitudinea urbană specific americană.

Vloggeri renumiți sunt invitați să răspundă întrebărilor tuturor doamnele și domnișoarele prezente, având ocazia să o cunoască și pe fermecătoarea Ioana Dumitrache, cu ale sale tips & tricks-uri în materie de beauty.

Înscrierile la Beauty Days se fac doar la biroul de informații din VIVO! Constanța. La eveniment pot participa toate vizitatoarele centrului comercial care fac cumpărături de minimum 200 de lei în orice magazin din VIVO! Constanța.

Pentru a te programa la ședințele gratuite de machiaj și coafor, te așteptăm până pe 25 martie cu bonuri de cumpărături în valoare de minim 200 lei la biroul de informații, pentru a completa formularul de înscriere.
➤ Ședințele de machiaj vor avea loc doar în zilele de 24 și 25 martie, în intervalul 12:00 – 20:00 – zona intrării nr.3;
➤ Locurile sunt limitate;
➤ Bonurile se pot cumula. Sunt acceptate doar bonuri din perioada 17-25 martie 2018;
➤ Fiecare persoană are dreptul la o singură ședință în funcție de preferințe (make-up sau coafor);
➤ Sesiunile de machiaj durează 20 minute, abordand flash makeup-ul;
➤ Sesiunile de coafor durează 30 minute.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?