ACASA » ALTE EVENIMENTE » SEAWOLVES BIKE FEST 9! In acest weekend, in Mamaia Nord

SEAWOLVES BIKE FEST 9! In acest weekend, in Mamaia Nord

SEAWOLVES BIKE FEST MAMAIA NORD. Seawolves Bike Fest, cel mai prestigios festival din România dedicat motocicliştilor, pasionaţilor de muzică şi distracţie în aer liber, revine şi în acest an la Mamaia. Motociclişti din România şi de peste hotare se adună în acest weekend în tabăra lor tradiţională, unde vor răsuna motoarele turate, muzica rock şi focurile de artificii.

Pizza Evo

Cea de-a 9-a ediţie a evenimentului se va desfăşura în weekend-ul 10 – 12 iunie 2016 şi se va tine in aceeasi loc ca şi anul trecut – Camping S, din Mamaia Nord, situat pe bulevardul Mamaia Nord.

Ne angajam sa respectam blazonul ca in fiecare an, asa ca va garantam cel putin aceleasi standarde de organizare si distractie cu care v-am obisnuit. Nu vor lipsi dozatoarele de bere rece, taria de intampinare, concursurile cu premii serioase, concertele rock pe o scena adevarata de zeci de mii de watti, folkul live si cantarile haiducesti in jurul focului de tabara pana in zori, parada moto, late night show’ul interzis minorilor si inimilor slabe sau artificiile“, spun organizatorii pe pagina oficială a evenimentului.

Pe scena festivalului vor urca trupe de rock şi nu numai – noi, vechi sau consacrate. Astfel, seara de vineri, va fi o seara dedicată coverurilor, iar seara de sâmbătă va fi dedicată rock’ului autohton.

Program Seawolves Bike Fest 2016

13226771_1499100450115772_1187939008447632200_nVineri – 10 Iunie (cover bands night)

NEW DEAL – Serbia
Ziua Libera – Constanta
Secret Society – Bucuresti
Hangover – Constanta
Hippy Band – Galati

Sambata – 11 Iunie (seara rock & heavy metal)

ZDOB SI ZDUB – Rep. Moldova
Trooper – Bucuresti
Magica – Constanta
Sanctuar – Timisoara
Astral Ofidian – Constanta

În plus, în fiecare seară, dupa show-ul interzis minorilor, până la răsărit, se va da strângerea pe plajă, la focul de tabără, lângă beach barul ce va fi deschis toata noaptea, pentru tradiţionalul recital folk & rock cu Silviu Covaci, care va fi acompaniat la tobe de maestrul Ionut Micu şi la chitară bass de veteranul Virgil Stoica!

Prezentatorul evenimentului va fi Cristian HRUBARU de la Rock FM!

Ca si anii trecuti, motoarele vor fi parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu special amenajat si supravegheat non-stop (in interiorul campingului).

Pretul unic de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 35 Ron. Accesul in camping se va face pe baza de bratari, care vor fi de doua feluri: bratari pentru acces doar in zona de concerte si terase si bratari pentru acces si in zona de campare.

Cazarea se poate face fie la cort – gratuit bineinteles – (cum am spus mai sus, conditiile in camping sunt excelente, toalete foarte curate, iar la dusuri este apa calda non stop), fie la pensiunile sau hotelurile din zona.

Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook a Seawolves

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?