ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Se anunta furtuni periculoase cu descarcari electrice! ANM se face ca ploua?

Se anunta furtuni periculoase cu descarcari electrice! ANM se face ca ploua?

METEO VREMEA CONSTANTA. Potrivit meteorologilor din cadrul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, toata saptamana furtunile cu tunete si fulgere isi vor face aparitia la Constanta, transmite cugetliber.ro

Toata saptamana se va semnala instabilitate atmosferică si aceste descarcări electrice sunt posibile in fiecare zi, asociate cu intensificari ale vantului. Acestea se vor manifesta mai ales in zona litoralului si nu in restul judetului“, a declarat, pentru Cuget Liber, Marius Cotofan, directorul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea.

De asemenea, pe retelele de socializare circula o serie de avertizari prin care se spune ca in zilele de joi, vineri si sambata ne asteapta o serie de furtuni cu fulgere periculoase si ca ANM nu doreste sa creeze panica.

Este acelasi front atmosferic care a produs peste 60 de morti in Europa în ultimele zile. ANM stie foarte bine situatia, insa nu vrea sa creeze panica legata de acest eveniment, deci nu veti auzi la stiri despre aceste lucruri inainte sa se produca“, sunt avertizările care circula de cateva ore pe Facebook.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?