ACASA » PROMO » SCRISORI CĂTRE RITA, o comedie fără perdea, la Harlequin!

SCRISORI CĂTRE RITA, o comedie fără perdea, la Harlequin!

TEATRU CONSTANTA. Eşti invitat la un spectacol aproape de stand-up comedy, fără ruşine, fără scrupule, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri. “Scrisori catre Rita – The Show” este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Andreei Stafie, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor, care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, cateodata filozofic şi metafizic multumiţă excentricităţii lui Ştefan Caraman.

Pizza Evo

O experienţă culturală specială, ce se datorează regizorului Cristian Bajora pentru curajul de a aduce acest roman pe scenă. “Scrisori catre Rita” e povestea unei despărţiri, care ar durea daca n-ar fi atât de hilară şi care ar fi amuzantă dacă n-ar durea atât.

Nic e omul gratuit, fara obligatii si fara target, e antistarul, e ceea ce-si doreste cel mai mult societatea de azi sa marginalizeze. Nic povesteste, pentru ca daca nu o face, moare. Nic nu deranjeaza pe nimeni, desi langa el nu poti sta neutru. Iti vine sa-l bati, sa-l strangi in brate, sa-l speli, sa-l iubesti.

Un singur lucru nu reusesti – sa-l ignori. Nic e vulgar, pentru ca viata printre sfintii falsi il oprima. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie să le facem, desi… Nic e un mic Iisus care ne spala de pacatul ipocriziei.” – Stefan Caraman

Distributie:
Nic Labis: Stefan Nistor
Rita: Andreea Stafie

Regie: Cristian Bajora
Regie tehnica: Dragos Patraulea

Bodypainting: Vania Piersinaru

afis-scrisori-rita-nov2016Vino sa vezi un spectacol unic la Constanta: “Scrisori catre Rita – The Show

JOI, 17 NOIEMBRIE, ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervari la 0766 400 181

Pret bilet: 45 lei
Durata: 1h 15min

Rezervarea telefonica este valabila maximum 24 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Constanta News, Vivo, Telegraf şi Cuget Liber.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?