ACASA » ALTE EVENIMENTE » “Scolaresti la Carturesti” – 1 septembrie – 6 octombrie 2013

ScolarestiVine scoala, Carturesti iti face ghiozdanul. Intre 1 septembrie si 6 octombrie te asteptam la o noua editie de Scolaresti la Carturesti – targul de tot ce iti trebuie la scoala. Si cand spunem asta, nu glumim. Am strans in oferta tot ce ai nevoie pentru a incepe un an scolar de nota zece: manuale, rechizite, ghiozdane sau titluri din bibliografia obligatorie.

Pizza Evo

In plus, online si offline ai reducere* de 10% la cumparaturile scolaresti de peste 100 de lei si de 20% la cele de peste 200 de lei.

Fiindca avem cativa ani buni de scoala in spate, putem sa iti spunem din experienta ca de rechizitele din perioada asta iti vei aminti mereu. Penarul preferat iti va ramane in memorie, alaturi de mirosul de nou care il insoteste in primele zile. Stiloul norocos, colectia de pixuri colorate sau mapele de cursuri vor capata cu timpul o aura de nostalgie. Ce le face deosebite este timpul petrecut alaturi de ele.

Ce face selectia noastra deosebita este atentia cu care am ales fiecare obiect. Unele sunt simpatice (ca valizele Trunki, pixurile cu parfum de inghetata de menta), altele ingenioase (stii de pixul-stilou Frixion Pilot pe care il poti sterge ca pe creion, nu?), unele sunt pur si simplu frumoase (castilourile Lamy ABC). Toate insa iti vor face timpul petrecut la scoala mai frumos.  Si vor ajunge niste amintiri de neuitat.

* Oferta este valabila in perioada 1 septembrie – 6 octombrie 2013 si nu se cumuleaza cu alte promotii si campanii. Oferta este valabila pentru produsele incluse in targul Scolaresti la Carturesti.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?