ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Schimbari majore. Ce vor sa faca AFRICANII cu City Park Mall

Schimbari majore. Ce vor sa faca AFRICANII cu City Park Mall

La inceputul acestei luni, fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI), cei care detin acum City Park Mall, au obtinut autorizatia de construire pentru organizarea de santier, transmite Observator de Constanta. Mai exact, africanii se pun pe treaba si vor extinde intreaga constructie, transformand City Park in cel mai mare mall din Constanta.

Fondul de investitii NEPI a obtinut de la Primaria Municipiului Constanta, certificat de urbanism pentru „remodelarea functionala a etajului 1, cu zona cinematograf, agrement si zona restaurante“ si un certificat pentru „extinderea imobilului existent 2S+P+1E conform P.U.Z. aprobat cu destinatia de complex comercial si acoperire cu pergola terasa existentă“.

Va fi demarata modificarea nivelului Sky Level si va fi ridicata noua aripa, pe trei sferturi din actuala parcare. In Sky Level va aparea noul cinematograf, ce va fi inaugurat chiar in aceasta vara. Acesta va avea opt sali, magazinele deschise aici in prezent si birourile Serviciului Public de Impozite si Taxe Constanta urmand a fi mutate in noua aripa a City Park Mall.

Afla mai multe despre modificarile ce vor fi facute AICI.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?