ACASA » STIRI » Diverse » Schimbare majora pe Facebook. Butonul de LIKE contine “emotii” si “stari”!

Schimbare majora pe Facebook. Butonul de LIKE contine “emotii” si “stari”!

FACEBOOK REACTIONS. Incepand de astazi, si in Romania, cateva zeci de mii de utilizatori pot folosi butonul de Like si pentru a isi exprima parerea despre continut. “Facebook reactions” este noua modificare majora a adusa Facebook.

Pizza Evo

Anul trecut, compania fondata de Mark Zuckenberg a anuntat “Facebook reactions” ca alternativa la butonul de Like, sub forma a sase emotii care sa exprime sentimentele de suparare, tristete, uimire, bucurie, ras si dragoste.

Mai intai, noua functie a fost testata in Spania si Irlanda, apoi in Chile, Filipine, Portugalia si Columbia, Reactiile fanilor au fost pe masura asteptarilor dezvoltatorilor, asa ca facilitatea va fi dispoinibila in curand, la nivel mondial.

Se estimeaza ca pana la inceputul saptamanii viitoare, toti utilizatorii din Romania vor putea folosi noua functie.

facebook-reactions-2

Facebook a lucrat la acest proiect alaturi de cativa sociologi pentru a selecta cu atentie imaginile cele mai potrivite anumitor emotii. Acestea completeaza functia oferita de Like, ca si comunicare non-verbala a unei emotii.

Utilizatorii au sperat multa vreme ca va exista si un buton pentru “Dislike”, insa Mark Zuckenberg nu l-a considerat potrivit intrucat exprima “prea multa negativitate”.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?