ACASA » ALTE EVENIMENTE » Schimb de carte, eveniment cultural organizat de AIESEC Constanta

Nevoia de cultură şi absenţa unei diversităţi în ceea ce priveşte evenimentele culturale din Constanţa indicate de votul semnificativ pentru tematica de workshop „Mai multă cultură pentru comunitate” au semnalat necesitatea organizării unei zile dedicate valorilor intelectuale.

Pizza Evo

AIESEC Constanţa, în cadrul proiectului Constanţa Fluieră Fault, va realiza în luna septembrie un schimb de carte care va avea loc în data de 26 septembrie, între orele 17 şi 19, în Club Doors. Pretext de socializare şi îmbogăţire culturală, cei prezenţi la eveniment sunt invitaţi să aibe asupra lor o carte din biblioteca personală pe care, ulterior, o vor schimba pentru o alta. Tot în acelaşi cadru, invitaţii vor avea parte de un moment artistic susţinut de tineri actori constănţeni.

Schimbul de carte devine, astfel, evenimentul care promvează atitudini noi  şi schimbarea necesară impusă în unul dintre aspectele problematice identificate de constănţeni prin votul propus de echipa Constanţa Fluieră Fault şi, totodată, face din AIESEC Constanţa un important agent al schimbării în oraş.

Pentru mai multe detalii, urmăriţi-ne pe pagina oficială de Facebook http://www.facebook.com/constantafluierafault sau pe website-ul http://aiesecconstanta.ro/cff/

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?