ACASA » STIRI » Diverse » Scandalul FACEBOOK. Esti urmarit chiar si cand NU ESTI CONECTAT?

Scandalul FACEBOOK. Esti urmarit chiar si cand NU ESTI CONECTAT?

SCANDAL FACEBOOK. Inceput de saptamana destul de dificil pentru Facebook in Europa. Compania Facebook va trebui sa se apere in faţa unor acuzatii formulate pe baza unei descoperiri facute recent de cercetatorii de la Universitatea Catolica Louvain din Belgia. Pe 13 aprilie, au debutat audierile preliminare in procesul intentat companiei, la Viena, de 25.000 de utilizatori de ineternet.

Pizza Evo

Cercetatorii belgieni au descoperit recent ca Facebook poate sa urmareasca activitatea online a abonatilor sai, chiar si atunci cand acestia nu sunt conectati pe platforma de socializare. Potrivit cercetatorilor belgieni, cookies-urile de pe Facebook ii urmaresc pe utilizatori peste tot pe internet, inclusiv atunci cand ei nu sunt conectati pe reţeaua de socializare.

scandal-Facebook-intimitate

Chiar si atunci cand contul de Facebook este dezactivat, cookies-urile continua sa urmareasca activitatea utilizatorului respectiv. Obiectivul companiei americane consta in cresterea numarului de informatii pe care le detine despre utilizatori, cu scopul de a le propune apoi o publicitate personalizata. CITESTE ARTICOLUL INTEGRAL AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?