ACASA » STIRI » Muzica » SCANDAL IN MUZICA. Grasu XXL: “PARAZITII fac mai mult rau decat Guta!”

SCANDAL IN MUZICA. Grasu XXL: “PARAZITII fac mai mult rau decat Guta!”

SCANDAL GRASU XXL – PARAZITII. Un conflict mai vechi a reizbucnit recent la inceputul lunii acestei luni. Ombladon, membru al trupei Parazitii (20 CM Records) i-a atacat pe cei de la Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who Spike, Mitza, Tranda, Junky si DJ Oldskull n.r.), in versurile noii piese lansate “Hip-Hop Romanesc”.

Pizza Evo

Recent, Grasu XXL a vorbit pentru “Adevarul” despre noul sau album “Drumul spre succes”, campania din spatele discului, despre ce crede despre radio-urile din Romania, cum vede el muzica si cum se raporteaza la conflictul cu Parazitii.

Manelele sunt interzise prin lege la radio, sau ceva de genul asta. Nu ai voie sa dai asa ceva. Nu sunt eu acum avocatul manelelor, dar conceptul e deranjant. Vrei sa spui ca Guta e mai rau decat Parazitii? Nu, crede-ma ca mai mult rau fac Parazitii decat Guta“, a declarat Grasu XXL.

parazitii-grasu-xxl

Noi ne cunoastem personal cu cei de la Parazitii si singura concluzie logica pe care pot sa o trag din comportamentul lor este aceea ca nu i-au iubit mamele lor cand erau mici“, a mai adaugat rapper-ul.

Interviul integral poate fi urmarit AICI.

Mai jos puteti vedea videoclipul recent al piesei lui Ombladon, “Hip-Hop Romanesc”, in care acesta il ataca pe Grasu XXL si Okapi Sound:

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?