ACASA » ALTE EVENIMENTE » SAPTAMANA PSI PENTRU PARINTI! Vino sa descoperi solutii pentru indrumarea copilului tau

SAPTAMANA PSI PENTRU PARINTI! Vino sa descoperi solutii pentru indrumarea copilului tau

SAPTAMANA PSI PARINTI CONSTANTA. Esti proaspat parinte si nu mai stii cum sa te imparti intre copil, partener si serviciu? Ai un adolescent nazuros si necomunicativ? Te intrebi cum ai putea deveni un parinte mai bun decat au fost parintii tai sau cum poti gasi cuvintele potrivite pentru educarea sexuala a baiatului sau fiicei tale?

Participa la Saptamana Psi pentru Parinti si descopera cele mai potrivite solutii pentru a-ti indruma copilul sa se maturizeze afectiv, sa capete incredere de sine si sa invete cum sa se ajute singur.

Organizata in perioada 22 – 28 februarie in 7 orase din tara, Saptamana Psi pentru Parinti te invita sa discuti despre educatie, prejudecati si probleme de familie sau cuplu cu psihologi si psihoterapeuti cu o bogata experienta profesionala.

Gazduita de librariile Carturesti din toata tara si coordonata de Editura Trei, Saptamana Psi pentru Parinti este o buna ocazie de a vedea cum poti sa ai grija nu doar de copil, dar si de partenerul tau, cum poti evita mesajele inadecvate oferite celui mic (de tipul “Copile, nu fi rau!” sau “Daca vrei, poti!”) sau cum poti da un sens terapeutic povestilor, jocului ori filmelor de desene animate.

Profita de intrarea libera, dar si de reducerea de 25% pentru toate cartile de parenting si psihologia copilului ale Editurii Trei vandute in reteaua Carturestilor pe parcursul Saptamanii Psi pentru Parinti.

PROGRAM CONSTANTA – Libraria Carturesti din Maritimo Shopping Center

1. Cum pot încuraja părinţii sinceritatea copiilor
Invitat: Gheorghiţă Delia
Luni, 22 februarie – 18.30

2. Părinte pentru copii de vârste diferite?
Invitaţi: Cristina Mureşanu, Corina Stoica
Marţi, 23 februarie – ora 18.30

3. Şcoala – poveşti pentru părinţi
Invitaţi: Petre Cristian, Raluca Matei
Miercuri, 24 februarie – ora 18.30

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?