ACASA » CALENDAR » Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică – LITORAL 2013

SDH Final - Afis A2 - 593 x 302 mmCamera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanţa),în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 3 – 6 aprilie 2013, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, două evenimente dedicate sectorului HoReCa şi designului interior: Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică – LITORAL 2013, ajuns în acest an la Ediţia a XI-a, şi cea de-a II-a Ediţie a Târgului de Mobilă. Alături de acestea, în aceeaşi perioadă, va avea loc Salonul de Finanţări şi Asigurări.Tematicile celor trei expoziţii se completează reciproc, specialiştii şi vizitatorii având posibilitatea de a se bucura de un eveniment unitar, menit să răspundă în mod eficient celor mai diverse solicitări.

Bucurându-se de un real succes în cadrul ediţiilor anterioare, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică – LITORAL 2013este singurul eveniment de acest profil din Constanţa, ce reuneşte, an de an, cei mai importanţi furnizori de servicii şi dotări specifice pentru industria HoReCa.

Având în vedere că pe litoralul românesc al Mării Negre este concentrat cel mai mare număr de unităţi hoteliere şi de alimentaţie publică din ţară, Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică – LITORAL 2013, organizat de CCINA Constanţa, prin societatea sa, Expolitoral SRL, creează cadrul necesar dialogului de afaceri, facilitând, astfel,noi oportunităţi de afaceri, prin conectarea directă dintre cerere şi ofertă, oferind şi posibilitatea dezvoltării imaginiicompaniilor din sectorul HoReCa, atât prin prezentarea de noi produse şi servicii, cât şi prin organizarea de seminarii şi workshop-uri pe teme de actualitate din acest domeniu.

Evenimentul se bucură de o largă vizibilitate şi are avantajul de a fi organizat în cea mai potrivită perioadă anuală, la debutul pregătirilor pentru sezonul estival.

Tematica extrem de diversificată a salonului cuprinde tendinţe în premieră şi propune o gamă completă de produse şi servicii în domeniul HoReCa:

–          mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, laboratoare, spălătorii;

–          echipamente şi produse pentru curăţenie şi igienizare;

–          echipamente şi instalaţii frigorifice, de încălzire, ventilaţie, climatizarea aerului, instalaţii termice;

–          lenjerie, vestimentaţie specifică pentru personal, dotări diverse, veselă şi sticlărie profesională;

–          automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare;

–          sisteme de supraveghere, alarmare, pază şi securitate a persoanelor, bunurilor şi valorilor;

–          instalaţii sanitare şi accesorii, corpuri de iluminat;

–          produse pentru finisaje, decoraţiuni interioare şi exterioare;

–          produse alimentare şi nealimentare;

–          dotări specifice şi aparatură specializată pentru cabinete cosmetic, de coafură şi săli de fitness din incinta hotelurilor;

–          materiale specifice pentru piscine interioare şi exterioare.

 În completarea tematicii propuse de Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică – LITORAL 2013, CCINA Constanţa organizeazăcea de-a doua ediţie a Târgului de Mobilă, ce reprezintă o invitaţie adresată publicului care doreşte să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă. Deschis atât specialiştilor, cât şi publicului larg, târgul constituie o provocare pentru opţiunea între clasic şi contemporan, între emoţia interioarelor tradiţionale şi confortul interioarelor cu design modern şi funcţional.

Inovaţia, culoarea, funcţionalitatea şi, nu în ultimul rând, raportul calitate- preţ,au devenit, şi pentru cumpărătorul din România, criterii importante în viaţa de zi cu zi. În consecinţă, producătorii şi distribuitorii din România vor fi prezenţi la Târgul de Mobilă cu oferte adaptate gustului şi  posibilităţilor financiare ale diverselor segmente de cumpărători.

Tematica evenimentului este extrem de diversă şi include o gamă largă de produse, de la mobilierul clasic, până la variantele moderne, pentru casă, birouri şi spaţii comerciale,                                                    alături de cele mai inovatoare oferte de decoraţiuni interioare.

Una dintre ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie, consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii şi utilaje pentru industria mobilei.

Condiţiile deosebite şi potenţialul economic ridicat al regiunii, constituie garanţia reuşitei pentru cea de-a doua ediţie a Târgului de Mobilă.

Serviciile financiare oferite în cadrul Salonului de Finanţări şi Asigurări, cea de-a treia expoziţie organizată de CCINA Constanţa, în perioada 3 – 6 aprilie,se adresează consumatorilor individuali, întreprinderilor mici şi mijlocii şi marilor corporaţii, oferta conţinând şi produse de finaţare personalizate, concepute în functie de nevoile şi specificul activităţii fiecarui client.

La cele trei manifestari expoziţonale, pe o suprafaţă de 2.000 mp, vor participa peste 40 de firme expozante.

Saloanele vor fi deschise publicului timp de 4 zile, de joi până duminică, având următorul program:

În perioada 3 – 5 aprilie: 10.00 – 18.00;

6 aprilie: 10.00 – 15.00.

Intrarea este liberă.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?