ACASA » STIRI » Muzica » S-au pus in vanzare biletele pentru CONCERTUL SLASH din Bucuresti

S-au pus in vanzare biletele pentru CONCERTUL SLASH din Bucuresti

slash-myles-kennedy-the-conspirators-concert-romania-2015Celebrul chitarist Slash revine in Romania, de data asta pentru o intalnire exploziva cu fanii in aer liber, in Bucuresti la Arenele Romane, pe data de 28 iunie. Slash nu vine singur, ci ca si data trecuta, va fi insotit de Myles Kennedy & The Conspirators.

La Bucuresti, Slash va oferi un show complet care va include cele mai bune piese din intreaga sa cariera muzicala. Astfel vom putea asculta de la „Sweet Child O’Mine”, „Paradise City”, „Patience” sau „Civil War” la „You’re a Lie”, „Anastasia” si multe altele.

Bilete concert Slash la Bucuresti, Arenele Romane – 2015

    Locuri în picioare -180 de lei
    Categoria I – 300 de lei
    Categoria II – 200 de lei
    Categoria III – 120 de lei

Pana la data de 16 martie, toate categoriile de biletele vor beneficia de o reducere de 10%.

CLICK AICI PENTRU A CUMPARA BILETE ONLINE

Chitaristul cu joben a devenit cunoscut pentru riff-urile și solo-urile sale care au ridicat în picioare milioane de fani din întreaga lume. Membru de bază al formației Guns N’Roses, Slash, alături de colegii săi de trupă, a dat lovitura în 1987 odată cu lansarea primului disc „Appetite for Destruction” care rămâne și după 28 de ani cel mai bine vândut album de debut al tuturor timpurilor.

A urmat GNR Lies, „Use Your Illusion I” și „II” și „The Spaghetti Incident”, iar după plecarea din trupă, Slash a continuat să activeze în diferite formule: „Slash’s Snakepit” sau „Velvet Revolver”, iar din 2008 a început să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2010 a lansat primul său album intitulat chiar „Slash” care s-a bucurat de acompaniamentul unor mari vocaliști precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie și nu numai.

Publicații de prestigiu precum Time sau Rolling Stone l-au inclus întotdeauna în topul celor mai buni chitariști, iar în 2012, artistul împreună cu o parte din vechii săi colegi din Guns N’Roses a fost introdus pe Rock’n’Roll Hall of Fame. Revista NME a clasat solo-ul lui Slash din „Sweet Child O’Mine” pe locul 1 in topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile, iar Guitar World a inclus solo-ul din „November Rain” în primele 10 poziții ale unui top similar.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?