ACASA » CONCERTE » S-a deschis Teatrul de Vară Jupiter! Iată ce spectacole vă aşteaptă

Aladin si lampa: Stagiunea de la Jupiter se deschide cu putina magie, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Pe 30 iunie, spectacolul de teatru “Aladin si lampa fermecata” va oferi clipe de neuitat celor care vor ajunge la Teatrul de Vara Jupiter. Un spectacol ingenios pus in scena, bine punctat, cu personajele indragite ale copilariei!
Ora spectacol: 21.00

Pret bilet: 20 lei (pretul biletului este de 20 lei pentru copii si gratuit pentru adulti, numarul adultilor nu trebuie sa depaseasca numarul copiilor)
…………………………….

proconsul-trupaConcert PROCONSUL: Daca este miercuri, atunci in mod clar este concert Proconsul la Teatrul de Vara Jupiter! Prima miercuri din iulie, adica cea de pe 2, este rezervata pentru o seara de neuitat, ca de inceput de stagiune! Asta daca”Cerul” va fi senin, iar “Fata pentru care cant” va fi prezenta la Teatrul de Vara Jupiter. Un lucru este sigur! “No matter what”, Proconsul ii va face pe cei prezenti sa isi aduca aminte cu drag de ei si de Jupiter! Proconsul va canta in fiecare miercuri, pana pe 3 septembrie, la TVJ.

Ora spectacol: 21.00,

Pret bilet: 20 lei. Biletele pot fi gasite la Casieria Teatrului de Vara Jupiter.
Detalii pe www.teatruldevarajupiter.ro
…………………………

10472616_820802967930273_1244072603193285796_nTeatru in patru:

Seara de vineri e programata pentru teatru. Spectacole din cele mai alese si mai apreciate de public se vor “perinda” la Jupiter, intr-o adevarata demonstratie de talent si cultura. Pe 4 iulie, stagiunea de teatru se deschide cu un spectacol inedit, “Teatru in patru”, o piesa cu si despre iubire.

Dupa cum spune si numele piesei, 4 actori vor introduce amatorii de teatru de la Jupiter in atmosfera iubirii. Un adevarat vartej de replici va cuceri publicul, care va afla ce inseamna iluzia libertatii atat de ravnite, fantasma clipei exaltate, dar si a placerii nelimitate. Pe scurt, dialoguri nascute din durerea de a iubi sau de a nu mai iubi, eterna dilema umana.

Ora spectacol: 21.00
Pret bilet: 20 lei

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?