ACASA » STIRI » Rugaciuni ascultate: manelistul Liviu Guta, batut intr-un mall

Jale mare in paradisul manelistic! Manelistul Liviu Guta a mancat bataie fara numar pana cand i-a fost dereglat tot sistemul turbo. Prima repriza a incasat-o, atentie, de la o femeie, iar in a doua a fost facut knockout de doi paznici cultivati.

Pizza Evo

Nu este absolut nicio gluma. Guta a fost snopit in bataie in toaleta unui mall, dupa ce a facut greaseala de a intra la femei… pentru ca la barbati era plin. Amuzant este ca solistul a tinut neaparat sa se afiseze la televizor cu ochii vineti, cu o mana in gips si intr-un scaun cu rotile si sa se planga ca a fost batut de o femeie.

“M-am dus la wc la femei pentru ca la barbati era plin”, zise el si mai lua o gura de aer. “Am dat peste o nehalita. Era una opt pe opt si a sarit pe mine si m-a luat la bataie. Eu i-am dat contra cu piciorul ca avea un butuc… Apoi mi-a dat cu geanta in cap”, a declarat manelistul, care a povestit tot intr-o emisiune de la Kanal D.

Ca bonus, dupa ce l-a casapit, tanti a chemat si ajutoare. “Aceasta a chemat doi paznici care m-au luat la bataie. Eu stiu cine e femeia… e bodyguard in Germania, o sa o gasesc. Mi-a zis si ca nu cant bine. Am reusit doar sa o trag de par”, a adaugat Liviu Guta, lasand de inteles ca desi femeia s-a batut ca un barbat, el a reactionat ca o femeie.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?