ACASA » CONCERTE » Rock şi motoare la SEAWOLVES BIKE FEST X, în Mamaia Nord

Rock şi motoare la SEAWOLVES BIKE FEST X, în Mamaia Nord

SEAWOLVES 2017 MAMAIA NORD. Şi în acest an, cel mai prestigios eveniment din România, dedicat muzicii rock şi pasionaţilor de motociclete, revine pe litoral. Seawolves Bike Fest a ajuns la ediţia cu numărul 10!

Pizza Evo

Festivalul se va desfăşura în weekend-ul 9 – 11 iunie, în Mamaia Nord, la Camping S.

Camping-ul este amenajat după standarde moderne, cu spaţiu de campare generos şi curat, toalete şi dusuri super decente… şi numeroase, plajă proprie, beach bar s.a.m.d.

Ingredientele: bere rece la dozatoarele care vor functiona non-stop, tăria de întâmpinare, concursurile cu premii serioase, concertele rock pe o super scenă, folkul live şi cantarile haiduceşti în jurul focului de tabără până în zori, parada moto, late night show-ul interzis minorilor şi inimilor slabe, artificiile şi alte surprize pe care le veţi descoperi la faţa locului.

Seawolves MC împreună cu REPSOL Romania vor oferi 120 de schimburi de ulei (10W40) bikerilor care vor veni pe motor de la peste 500 de km! Fie in ordinea sosirii, fie prin tragere la sorţi.  

Pe lângă distracţia din camping şi de la terase, organizatorii au pregătit anul acesta entertainment de calitate şi pe scena festivalului. Astfel, seara de vineri va fi dedicată monştrilor sacri ai rockului şi metalului internaţional, iar seara de sâmbătă va fi dedicata rock-ului mai mult sau mai puţin autohton.

poster-swbf-2017-WEBVineri – 9 iunie (tribute night)
METALLICA – by SCREAM INC. (Ucraina)
IRON MAIDEN – by TROOPER (Ro)
MOTÖRHEAD – by MOTORACE (Bulgaria)
PANTERA – by DOMINATION (Ro)
CARGO – by Ziua Libera (Ro)
RED HOT CHILI PEPPERS – by Romanian Hot Chili Peppers(Ro)

Sâmbata – 10 iunie
ALTERNOSFERA
TROOPER
ZOB
LUPU CEL RAU
STONELIGHT

După show-ul interzis minorilor, şi până la răsărit, petrecerea continuă pe plajă, la focul de tabăra, lânga beach barul ce va fi deschis toată noaptea, pentru tradiţionalul recital folk&rock cu Silviu Covaci, acompaniat la chitara bass de Virgil Stoica şi la tobe de maestrul Ionuţ Micu!

Nu vor lipsi nici concursurile care vor fi mult mai puţin serioase decât premiile! Acestea se vor întâmpla sâmbătă, dupa parada moto care va începe de la ora 13.00.

Prezentatorul evenimentului va fi Cristian Hrubaru, de la Rock FM!

Preţul unic de intrare la fest pe perioada celor două zile va fi de 35 Ron. Accesul în camping se va face pe bază de brăţări.

Cazarea se poate face fie la cort – gratuit bineinteles, fie la pensiunile sau hotelurile din zonă. Din păcate, locurile de cazare la căsuţe în incinta camping-ului au fost epuizate de mai bine de două luni.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?