ACASA » STIRI » Muzica » Revenire istorică. ABBA SE REUNESC pe aceeași pe scenă!

Celebrul grup suedez ABBA intenţionează să se reunească şi să revină pe scenă anul viitor, pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la înfiinţare, potrivit declaraţiilor Agnethei Fältskog, una dintre membrele formaţiei. Dacă revenirea va fi un succes colosal, cei patru cântăreţi legendari ar putea chiar relua turneele în toată lumea.

abba_02_653baf5ef8

Agnetha Fältskog a înfiinţat grupul ABBA în anii ’70 alături de chitaristul – devenit ulterior soţul ei – Bjorn Ulvaeus şi de cuplul alcătuit din Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad. ABBA a devenit apoi unul dintre grupurile de legendă din muzica disco şi a lansat o serie de piese de mare succes, precum “Mamma Mia”, “Dancing Queen” şi “Super Trouper”. Acum, deşi cei patru câştigă încă milioane de dolari de pe urma hiturilor lor, ei se gândesc totuşi să se reunească pentru a marca patru decenii de la înfiinţarea ABBA.

Fanii din toată lumea au reacţionat pe internet la auzul veştii, semn că grupul ar înregistra un succes uriaş chiar şi la această oră. Conform presei scandinave, ABBA va susţine un concert impresionant la anul, însă detaliile nu au fost încă puse la punct în ceea ce priveşte locaţia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?