ACASA » CONCERTE » Revelion 2019 în Piața Ovidiu, cel mai slab din ultimii 4 ani!

Revelion 2019 în Piața Ovidiu, cel mai slab din ultimii 4 ani!

Primăria Constanța a desemnat firma câștigatoare ce va organiza concertul de Revelion 2019 și jocul de artificii pentru fabuloasa sumă de 657.992,00 lei, fără TVA.
Din cele trei firme participante la procedura de atribuire de contract a câștigat o firmă cu sediul din București, dar nu este important cine a câștigat ci care este calitatea serviciilor pentru care este alocată o sumă mare din bani publici. Având în vedere că suma cheltuită pentru Revelion 2019 este cu aproximativ 50% mai mare decât în ultimii 3 ani inclusiv TVA, lista artiștilor nu este una pe măsură așteptărilor pentru un municipiu cu peste 300.000 de locuitori.
Artiștii anunțați pentru concertul din seara dintre ani sunt: Sore, Damian Drăghici, Nicoleta Nucă, Vanotek, DJ Slim Boy.
Să ne reamintim care au fost artiștii în anii precedenți pentru a face o comparație. În 2018: Vită de Vie, Dan Helciug și Spitalul de Urgentă, Tranda și Mihail, trupa “Street Dance”. În 2017: Voltaj, Cargo și Anda Adam. În 2016: Antonia, Guess Who, trupa Vunk, Maria Radu, Ansamblul Folcloric “Brauletul” și trupa Glance fiind primul Revelion finanțat din bani publici după un lung șir de ani în care nu s-a organizat nimic la Constanța.

De ce s-a ales Constanța cu un repertotiu atât de slab pentru Revelionul 2019? Răspunsul îl poate da chiar Primăria Constanța. Se pare că aceasta a fost cea mai avantajoasă ofertă din cele trei luate în calcul. Din informațiile noastre, ar fi existat și a patra ofertă dar nu a fost luată în considerare din motiv că dosarul a fost depus la 12.30 în loc de până în ora 12.00. Acea ofertă îi avea ca artiști pe: Andra, Orchestra Simfonică București, Alina Eremia, Grasu XXL și Timpuri Noi.

În concluzie, nu vă faceți griji dragi constănțeni, dumneavoastră îi veți vedea pe scenă în seara de 31 decembrie 2018 pe: Sore, Damian Drăghici, Nicoleta Nucă, Vanotek, DJ Slim Boy. Probabil cel mai slab program de artiști din ultimii patru ani la Constanța.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?