ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Revelion 2017, organizat în Piaţa Ovidiu. Organizatorii promit artişti de prim rang!

Revelion 2017, organizat în Piaţa Ovidiu. Organizatorii promit artişti de prim rang!

REVELION 2017 PIATA OVIDIU. Şi în acest an, constănţenii vor avea parte de un spectacol de Revelion, organizat de Primărie şi o asociaţie, care a fost implicată şi în organizarea petrecerii de anul trecut. Licitaţia pentru organizarea Revelionului 2017 în Piaţa Ovidiu a fost câştigată de Asociaţia Descoperă Constanţa, care a concurat cu Asociaţia Clubul Isis, transmite observator.ro

Pizza Evo

Asociaţia Descoperă Constanţa şi-a adjudecat organizarea evenimentului pentru suma de 416.500 lei TVA inclus. Suma este însă mult mai mică decât necesarul pentru artişti precum Delia, Carla`s Dream sau Inna, al căror tarif este de 26.000 euro fără TVA fiecare.

Victor Maxim, reprezentantul Asociaţiei Descoperă Constanţa, susţine că marii artişti preferă petrecerile care au loc în apropierea Bucureştiului, pentru a prinde mai multe contracte în noaptea dintre ani. Însă organizatorii dau asigurări că la petrecerea de Revelion din Piaţa Ovidiu va fi prezentă una dintre primele trei trupe ale momentului, o alta, „foarte îndrăgintă de doamne şi de îndrăgostiţi“, plus alte trei vedete de prim rang.

De asemenea, vor fi trupe de dans îndrăgite, prezentatorii vor fi constănţeni, iar mesajul întregii seri va fi comuniunea interetnică şi coloratura internaţională a Constanţei. „Focul de artificii va fi realizat de una dintre cele mai mari firme din România, care a primit recunoştere internaţională la evenimentele de gen“, a mai spus Victor Maxim.

Citeşte articolul complet aici

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?