ACASA » FESTIVALURI » Regulamentul NEVERSEA. Cu ce aveți și nu aveți voie să intrați în perimetrul festivalului. VIDEO

Regulamentul NEVERSEA. Cu ce aveți și nu aveți voie să intrați în perimetrul festivalului. VIDEO

STIRI CONSTANTA. Măsuri de siguranță, harta festivalului, puncte de ajutor, amplasarea scenelor sau modalitățile de acces sunt doar câteva dintre informațiile pe care ar trebui să le știți dacă participați la Neversea 2018.

Pizza Evo

Neversea 2018 se desfășoară pe o durată de patru zile și patru nopți, în perioada 5 – 8 iulie, la Constanța

Pe durata festivalului, 1.600 de jandarmi, polițiști, pompieri și medici se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranță. În plus, in festival vor exista și 300 de agenți de securitate privați. În perimetrul festivalului vor fi amplasate și două spitale de campanie SMURD și 3 puncte de prim ajutor.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știți este că, odată ajunși în zona de acces, trebuie să schimbați biletul într-o brățară de festival la unul din punctele de check-in. Organizatorii au pregătit un program prelungit pentru corturile de check-in, acestea fiind deschise și în zilele pre-festival, în 3-4 iulie 2018, în intervalul orar 14.00 – 23.00, urmând ca în zilele de festival intervalul să fie 12.00 – 08.00.

Este obligatoriu să aveți un bilet valid și un act de identitate valabil. Dacă ați finalizat procesul de check-in online, vă puteți îndrepta spre fast lane-urile dedicate, cu biletul pentru care s-a făcut deja check-in online.

Tinerii sub 18 ani vor avea nevoie, pe lângă bilet și actul de identitate, și de documentul care atestă acordul părinților care poate fi găsit pe neversea.com. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte.

În perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: ghiozdane, droguri, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

Este permis accesul cu: poșetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică.

FAQ cu mai multe info utile, găsiți AICI.

harta neversea

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?