ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Rectorul de la “Andrei Şaguna”, AUREL PAPARI, trimis în judecată pentru şantaj

Rectorul de la “Andrei Şaguna”, AUREL PAPARI, trimis în judecată pentru şantaj

ŞTIRI CONSTANTA. Rectorul Universităţii “Andrei Şaguna” din Constanţa, Aurel Papari şi o angajată a instituţiei au fost trimişi în judecată fiind cercetaţi pentru şantaj şi complicitate la şantaj.

Potrivit rechizitoriului întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, Aurel Papari a constrâns o masterandă la Psihologie să plătească suma de 500 de lei pentru subînchirierea unui spaţiu comercial. În ancheta procurorilor se arată că victima a fost constrânsă să plătească suma de bani cerută pentru că, în caz contrar, nu va putea să susţină lucrarea de disertaţie la masterul din cadrul universităţii.

De asemenea, angajata lui Aurel Papari, Iuliana Gabriela Munteanu i-a refuzat studentei primirea taxei normale pentru susţinerea disertaţiei, ştiind că aceasta este condiţionată de către Aurel Papari la plata sumei de 500 de lei.

Faptele au fost comise în luna iunie a acestui an, iar trimiterea în judecată a fost dispusă la data de 17 octombrie. În prezent, Aurel Papari este cercetat sub control judiciar, iar Iuliana Gabriela Munteanu în stare de libertate.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?