ACASA » STIRI » RECORD: A primit 11 nominalizari la Zmeura de Aur

Premiile Zmeura de Aur (Razzie Awards) sunt acordate odata cu Oscarurile, numai că sunt înmanate celor mai proaste filme. La fiecare decernare s-a întâmplat ca actori mari precum Ben Affleck, Nicholas Cage (nominalizat destul de des în ultimii ani), Bruce Willis să fie umbriți de rușinea căștigării acestor premii, chiar și Al Pacino a fost nominalizat.

Pizza Evo

Anul acest a fost doborât recordul nominalizarilor de către producătorul, actorul şi scenaristul Adam Sandler a primit 11 nominalizări la Zmeura de Aur, printre care se numără categoriile cel mai prost actor, cea mai proastă actriţă, cel mai prost scenariu şi cel mai prost film.

Comedia “Jack & Jill”, în care Sandler joacă atât un rol de bărbat cât şi un rol de femeie, conduce în topul nominalizărilor cu cele mai proaste filme (12). Comedia “Just Go With It”, cu Sandler într-unul din rolurile principale, a obţinut 5 nominalizări, în timp ce pelicula “Bucky Larson: Born to be a Star”, pentru care Sandler a scris scenariul, a primit 6 nominalizări.

În general, vedetele nu își fac apariția să primescă trofeul Zmeura de Aur.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?