ACASA » STIRI » Muzica » ”Reckon”, debutul muzical al lui DJ MASSE – ASCULTA AICI!

DJ-ul constantean, DJ Masse, pe numele sau real Ionut Gurea, a lansat in aceasta saptamana, oficial, la radio C Fm Constanta, noul single, “Reckon” feat. Eric. Piesa a fost produsa de Echipa London32 din Constanta si reprezinta primul single oficial din cariera sa.

“Reckon”, o piesa de club, pe care am difuzat-o si la radio. Este prea devreme sa-mi dau seama de ce efecte va avea asupra celor ce asculta acest gen de muzica, dar sper ca in curand, sa vad reactii placute si eventual, sa mai produc si alte piese si chiar sa colaborez cu mai multe nume mari din industria muzicala. Sound-ul este unul nou, progressive, iar spre final intervine si o parte de dubstep. Vreau sa se bucure cat mai multa lume de ea, cati mai multi DJ sa o introduca in seturile lor si sa binedispuna urechea tuturor”, a declarat DJ Masse. Piesa va beneficia cat de curand si de un videoclip.

Ionut Gurea este un tanar DJ in varsta de 30 de ani, originar din Buzau, stabilit la malul marii din urma cu 1o ani si care se afla la inceputul unei noi etape din cariera sa, intentionand sa devina producator muzical. Realizator de radio de 5 ani si DJ de club de aproape 15 ani, DJ Masse este autorul a numeroase mixuri si remixuri cu priza la evenimente, petreceri si diverse evenimente.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?