ACASA » STIRI » Diverse » Reactii revoltatoare ale soferilor prinsi ca au parcat pe locurile pentru persoane cu HANDICAP

Reactii revoltatoare ale soferilor prinsi ca au parcat pe locurile pentru persoane cu HANDICAP

PARCARE LOC PERSOANE HANDICAP. Un tanar a realizat un clip cu camera ascunsa, in care s-a dat drept o persoana in carucior si i-a apostrofat pe soferii nesimtiti care au parcat pe locurile pentru persoanele cu handicap.

Pizza Evo

Clujeanul Mircea Bravo a reusit sa starneasca mii de reactii pe Facebook din partea oamenilor care au vazut filmarea si s-au aratat indignati de lipsa de bun simt a soferilor ingnoranti.

“Oare va pot ajuta? Aveti nevoie?”, s-a adresat tanarul soferilor, in timp ce arata spre scaunul destinat persoanelor cu dizabilitati.

Reactiile au fost variate: “Daca vine masina, plec!”, a spus un sofer de la volanul unei masini 4X4.

Unii dintre cei fimati au plecat, dupa ce au fost trasi de maneca. Altii, insa, nici nu s-au sinchisit sa ia in considerare ca incalca nu numai legile rutiere, ci in primul rand cele de bun simt.

O femeie cu mai mult tupeu chiar i-a vorbit obraznic tanarului. Jurnalistii de la ziaruldecluj.ro au descoperit ca aceasta este avocat si era insotita de copilul sau.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?