ACASA » CALENDAR » Rammstein revine in Romania vara asta!

Rock-the-City-20131Rammstein a susţinut primul său concert în Capitală în faţa a mii de fani în iulie 2010, la Romexpo, în cadrul turneului de promovare al albumului “Liebe Ist Für Alle Da“. Show-ul germanilor a fost finalul de-a dreptul incendiar al festivalului Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival 2010 are i-a mai adus la Bucureşti pe Metallica, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains şi mulţi alţii.

Anul acesta puteți vedea trupa Rammstein la Festivalul Rock the City 2013 care se va desfăşura în perioada 27-28 iulie la Bucureşti, în parcarea Complexului Romexpo.

Până în prezent în line-up-ul Rock the City 2013 au fost confirmaţi oficial Rammstein şi Bullet For My Valentine, ambele trupe concertând pe 28 iulie 2013, iar conform site-ului oficial al trupei Trivium, aceştia vor concerta în prima zi de festival. În plus, organizatorii le oferă primilor 5000 de fani care îşi achiziţioneză abonamente o reducere de 20%.

Trivium, Enslaved şi Spineshank se alătură line-up-ului festivalului Rock the City 2013 de la Bucureşti, aceştia fiind confirmaţi pe 18 martie 2013.

Rammstein

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?