ACASA » ALTE EVENIMENTE » Rafting pe Buzău, vizită la cascada Pruncea, barajul Siriului & Vulcanii Noroioși cu Dream Explorer

Rafting pe Buzău, vizită la cascada Pruncea, barajul Siriului & Vulcanii Noroioși cu Dream Explorer

RAFTING. Dream Explorer te provoacă primavara asta este să îți depășești limitele! “Îți pregătim un weekend plin de adrenalină în perioada 12-14 aprilie, cu cele mai frumoase peisaje din județul Buzău. Mergem la o tură de rafting pe râul Buzău, vizităm barajul Siriului, cascada Pruncea și Vulcanii Noroioși.”

Programul aventurii pe zile:

Ziua I
Plecăm din Constanța cu mașina Dream Explorer vineri, 12 aprilie, în jurul orei 17.00 cu destinația Casoca, localitatea se află fix la poalele barajului lacului Siriu. Aici avem închiriată o cabană rustică, din lemn, cu un living generos, o bucătărie dotată complet, foișor, grătar în aer liber și teren de tenis. Împrejurimile unde vom sta cazați sunt incredibile, încă un plus al aventurii noastre. Pe drum oprim la un supermarket pentru a cumpăra merinde și băuturi pe care să le preparăm în cabana unde vom sta cazați. Vineri seară ne acomodăm în cabană, pregătim cina împreună și socializam nestingheriți (gazda este foarte amabilă și ne lasă să ascultăm și muzică până târziu dacă dorim, locul este mai izolat de restul gospodăriilor).

barajul siriu
Ziua II
Sâmbătă dimineață dăm trezirea pe la 7.30 și ne apucăm să pregătim micul dejun. Ne echipăm și pornim spre locul de întâlnire cu instructorii de rafting. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare privind acest sport de aventură. Ne vom echipa corespunzător cu echipamentul pus la dispoziție și vom porni pe râul Buzău unde vom petrece 2-3 ore incredibile de rafting. La finalul experienței de rafting toți vom fi entuziasmați și cu siguranță vom dori să repetăm. Ne întoarcem la cabană, mâncăm ceva rapid și mergem spre barajul Siriului și cascada Pruncea. Seara încingem grătarul și povestim cum a fost ziua noastră fantastică.

prunceaZiua III
Ne trezim în jur de ora 9.00 (după cheful de seară, sigur avem nevoie de odihnă mai multă). Luăm micul dejun împreună, pregătim bagajele și ne punem la drum. Atracția zilei vor fi Vulcanii Noroioși: Pâclele Mari și Pâclele Mici. Apoi vom lua masa la un restaurant din Buzău descoperit de noi acum câțiva ani unde veți fi fascinați de porțiile gustoase de preparate tradiționale sau internaționale, unele rețete suntunicat, doar aici le-am întâlnit (ce spui de o pizza cu șorici?), iar berea se servește la halbă de 1 litru. După un asemenea ospăț pornim spre casă cu “tolba de amintiri plină”. Duminică spre seară suntem acasă.

Vulcanii-noroiosiDacă ai început să visezi deja cu ochii deschiși la Aventura noastră nu mai rămâne decât să pui mâna pe telefon și să îți rezervi locul. Aventura costă 750 lei și include: transport din Constanța, tura de rafting, cazare 2 nopți, ghidaj și organizare pentru toate activitățile. Nu este inclus în preț: mâncare și băuturi, biletul de intrare la Vulnacii Noroioși (8 lei), alte cheltuieli personale.

Perioada: 12-14 aprilie 2019.

Sună la 0766469431 pentru înscrieri, rezervarea fermă presupune achitarea unui avans.
Locuri limitate: doar 8 norocoși.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?