ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » RADU MAZARE a DEMISIONAT din functia de primar al Constantei!

RADU MAZARE a DEMISIONAT din functia de primar al Constantei!

RADU MAZARE SI-A DAT DEMISIA. Radu Mazare si-a dat demisia astazi, 22 mai, din functia de primar. Demisia a fost  inaintata Consiliului Local si Primariei municipiului Constanta si adusa la cunostinta prefectului judetului, transmite reporter.ntv

Pizza Evo

radu-mazare-demisie

„Vreau sa multumesc sutelor de mii de oameni care m-au votat pe perioada celor 15 ani cât am fost primar. Constanța și constănțenii au fost sufletul și datoria mea în tot acest timp. Chiar dacă uneori am fost prea rebel sau nonconformist, toată priceperea și energia mea mi-am dedicat-o comunității.

Pentru greșelile făcute îmi cer iertare în fața tuturor. Dorința mea de a face bine orașului și locuitorilor săi nu justifică însă nedreptățile, stresul și chinul la care sunt supus de atâta vreme. Drept pentru care, demisionez din funcția de primar al municipiului Constanța. Colegilor și prietenilor le sunt dator cu mult respect și considerație. Începând de astăzi, nu îmi mai doresc o viață publică politică”, a scris Radu Mazare in demisia inaintata astazi.

Articol integral si VIDEO AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?