ACASA » CALENDAR » Radio Guerilla şi Club Doors îţi oferă PROPUNEREA GUERRILLA!

Evenimente_Constanta_A3Radio Guerrilla si Club Doors iti ofera prima editie PROPUNERE GUERRILLA de la Constanta. Aveti ocazia de a vedea live doua trupe ce fac inconjurul tarii in cadrul unui turneu de noua concerte. Este vorba de SoNaked si Velosonics. Joi, 7 noiembrie, de la ora 21.00, esti asteptat in Club Doors pentru un eveniment recomandat de Radio Guerrilla. In deschidere vor canta cei de la Treispe Cuvinte.

SoNaked

Trupa a fost înfiinţată în mai 2011 de către Alexandru Ispas (voce, chitară) şi Silviu Ciubotaru (tobe) în Bucureşti. SoNaked este o formaţie de rock alternativ şi nu titlul unei reviste glossy pentru adulţi, cum poate aţi crede la prima vedere. Treptat, componenţa trupei s-a lărgit prin venirea lui Mihai Poaşcă la chitară şi a Ginei Teslaru la bas.
După ce le-a devenit evident că formula e potrivită, eforturile lor au luat o formă clară: playlist propriu, un mesaj de transmis şi concerte.

Stilul SoNaked poate fi caracterizat cel mai bine ca rock alternativ clasic, cu ritmuri punctate de tobe şi bas, o chitară ritmică în opoziţie cu una solo şi o voce brutală pe alocuri, răguşită. Single-ul de debut “Pe lună”, lansat în mai 2013, s-a bucurat de succes în playlist-ul Radio Guerrilla. Anul acesta, SoNaked au susţinut concerte atât în cluburile bucureştene cât şi la Festivalul Peninsula de la Cluj-Napoca.

Velosonics

Este o formaţie românească de pop-rock libertin din Bucureşti, fondată în 2013. Componenţa actuală îi are pe Adrian Spier la voce şi chitară acustică, pe Cristian Prihotca la tobe, Andrei Niculescu la chitară lead şi pe Marius Acsîntoaie la chitară ritm. Ca să îi caracterizăm în câteva cuvinte: play-uri mioritice, perfect pop, producţie impecabilă, sunet curat şi sound british. Actualmente, în playlistul Radio Guerrilla poate fi ascultat cel de-al doilea single al formaţiei, “Bebop”.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?