ACASA » Fun pe net » “R.I.P. INNA. Vei fi mereu în sufletele noastre” sau cum să câştigi un kilogram de vinete cu ceapă!

inna_40_0879e3f367_4b216299cbUn mesaj postat pe reţeaua Twitter i-a şocat pe fanii Innei. “R.I.P. Inna. Vei fi mereu în sufletele noastre“, “Nu te vom uita niciodată” şi “Mult prea talentată pentru lumea asta!” sunt trei dintre mesajele alarmante, folosite, de cele mai multe ori, în cazul vedetelor care au murit.

Pizza Evo

În cazul acesta este vorba numai despre un concurs lansat de comediantul TEO, care este şi prezentatorul unei emisiuni online. Sub pretextul că doreşte să o ajute pe Inna să-şi crească profilul pe reţelele de socializare, i-a provocat pe cei care îl urmăreau să ia cu copy-paste unul dintre cele trei mesaje şi să le posteze pe pagina lor de profil, precedate de tag-ul “Romanian International Pride Inna”, pe scurt “R.I.P. Inna”.

Teo a pregătit şi un premiu pentru cel care are cele mai multe share-uri la status: un kilogram de vinete cu ceapă pregătite chiar de el. Informaţia a făcut imediat înconjurul internetului, o parte dintre fanii cântăreţei declarându-se şocaţi de iniţiativa prezentatorului emisiunii online.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?