ACASA » STIRI » Muzica » Puştoaica din România care a zăpăcit-o pe Shakira cu vocea ei. Peste 1.900.000 de vizualizări pe Youtube!

piesa-de-1-800-000-de-afisari-care-a-zapacit-o-pana-si-pe-shakira-vocea-asta-suna-exact-ca-a-mea-talentulSanziana Nicolae s-a facut remarcata in 2011, cand pe internet i-a fost confundata vocea cu cea a Shakirei. Este singura persoana din afara staff-ului Shakirei care a fost admisa in cabina personala a artistei, inainte ca ea sa urce pe scena de la Bucuresti. Romanca de 19 ani 

La inceputul lui 2008, Sanziana a postat pe youtube cantecul “Save Me From the Fire” (compus de Crina Mardare), insa la sfarsitul anului, o persoana din Brazilia a adaugat aceeasi piesa, cu alte explicatii – noul single al Shakirei.

Sanziana si-a incercat norocul la auditiile pe nevazute de la “Vocea Romaniei”, unde a intors toate cele patru scaune cu o interpretare superba a piesei “Blue Jeans” – Lana del Rey.

Inregistrarea a strans pana acum peste 1.900.000 milioane de vizualizari si bineinteles, a starnit o mare controversa – este sau nu piesa cantata de Shakira?

Melodia a ajuns chiar si la urechile staff-ului Shakirei, care a hotarat ca odata cu venirea cantaretei la Bucuresti, sa ii permita Sanzianei sa isi cunoasca idolul. Sanziana Nicolae a fost singura persoana care a intrat in cabina persoana a Shakirei, cu doar cateva minute inainte ca aceasta sa urce pe scena din Piata Constitutiei. “Ai grija de vocea aia, suna exact ca a mea!” i-a spus Shakira Sanzianei.

Managerul Shakirei, Xavi Menos, a realizat chiar si un reportaj special cu intalnirea dintre Sanziana si Shakira, pe care l-a postat pe site-ul oficial al artistei, www.shakira.com

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?