ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Promenada, de 27 milioane de lei, din nordul litoralului este aproape gata

Promenada, de 27 milioane de lei, din nordul litoralului este aproape gata

PROMENADA NAVODARI. Lucrarile la noua alee de promenada de pe malul marii de la Navodari sunt aproape de finalizare. Luni, administratia locala, impreuna cu managerul de proiect si reprezentantii firmei constructoare au organizat o conferinta in cadrul careia au dat asigurari ca pana la finalul anului toate lucrarile vor fi gata, desi s-au intalnit multe piedici, transmite cugetliber.ro

Pizza Evo

Proiectul realizarii aleii de promenada intre Navodari si Mamaia a fost depus spre obtinerea finantarii inca din anul 2012, insa abia la jumatatea acestui an s-au alocat resursele necesare. Mai exact, valoarea proiectului a fost de aproximativ 27,7 milioane lei, din care 98% din bani au provenit din fonduri structurale prin Programul Operational Regional, contributia Orasului Navodari la aceasta investitie fiind de 2%.

In cadrul proiectului, s-a construit o alee pietonala, cu o latime de 6 m, cu o arhitectura deosebita. Amenajarea ei s-a realizat in apropierea plajei, in zona de litoral a orasului Navodari, la mai mult de 60 de metri de limita Marii Negre, fiind astfel protejata zona de plaja si fiind respectate prevederile legii. Lungimea aleii de promenada este de aproximativ 4 km – de la Digul de Sud pana la limita administrativa cu Municipiul Constanta – statiunea Mamaia.

sursa foto: Cuget Liber

Citeste articolul complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?