ACASA » STIRI » Diverse » Proiectul privind INTERZICEREA FUMATULUI, scos de pe ordinea de zi

Proiectul privind INTERZICEREA FUMATULUI, scos de pe ordinea de zi

LEGEA FUMATULUI. Proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului in spatiile publice inchise, spatiile inchise de la locul de munca, la locurile de joaca pentru copii, in unitatile sanitare, de invatamant, precum si cele destinate protectiei si asistentei copilului a fost scos miercuri de pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor, transmite cugetliber.ro

Proiectul a fost inscris luni pe ordinea de zi, dar, in cursul zilei de marti, a fost scos si retrimis la Comisia de sanatate. Presedintele Comisiei pentru sanatate, Florin Buicu, a declarat miercuri, la Parlament, ca motivul scoaterii de pe ordinea de zi a plenului Camerei a acestui proiect este o scrisoare a Consiliului Concurentei prin care se atrage atentia asupra unui amendament in actul normativ care interzice afisarea tigarilor in locurile obligatorii de trecere.

După intocmirea raportului de catre Comisia de sanatate a Camerei Deputaților a venit o adresa din partea Consiliului Concurenței legat de un amendament care interzicea afișarea tigarilor in locurile obligatorii de trecere“, a spus presedintele Comisiei pentru sanatate.

Citeste articolul complet AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?