ACASA » CINEMA » Proiectie GRATUITA la Cityplex Tomis Mall. Filmul “TIMBUTKU”

Proiectie GRATUITA la Cityplex Tomis Mall. Filmul “TIMBUTKU”

FILM “TIMBUTKU” LA CITYPLEX. Nominalizat la Oscar  pentru cel mai bun film strain al anului 2015, “Timbuktu” va putea fi vizionat la cinema Cityplex – Tomis Mall  in perioada 12- 25 iunie. Vineri 12 iunie, de la ora 19:00, in prima zi de premiera, cumperi de la bar produse de minim 8 ron si vezi filmul gratis.

Pizza Evo

timbutku-cityplex-tomis

Filmul a mai fost premiat si la Fesivalul de film de la Cannes 2014: premiul François Chalais Award si premiul Ecumenical Jury, in competitia oficiala; Chicago International Film Festival, premiul Silver Hugo pentru cel mai bun regizor, 7 premii si o nominalizare la César Awards, Franta.

Nu departe de Timbuktu, o familie traieste intr-o deplina armonie in dunele din desert. In oras, oamenii sufera neputinciosi din cauza regimului impus de fundamentalismul Islamic. Muzica, rasul, chiar si fotbalul sunt interzise. Kidane si familia sa sunt traiesc departe de haosul ce stapaneste Timbuktu, pana la un moment dat cand destinul lor se schimba subit si Kidane va avea de-a face cu noile legi ale ocupantilor straini.

timbutkuRegia:  Abderrahmane Sissako
Cu: Ibrahim Ahmed, Abel Jafri

Durata: 97 minute
Tara: Franta, Mauritania

Distributie:
Abel Jafri       
Hichem Yacoubi        
Kettly Noël    
Pino Desperado          
Toulou Kiki    
Adel Mahmoud Cherif

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?