ACASA » CINEMA » Proiectie cu intrare libera la filmul LE HAVRE la Cityplex

 

In cadrul programului Europa Cinemas, Cityplex va invita  la proiectia filmului „LE HAVRE”, un film extraordinar ce  nu trebuie ratat, o poveste despre viata, iubire, dragoste, pasiune si nu in ultimul rand milostenie sufleteasca. MARTI, 29 MAI, orele 19.30 proiectia filmului va fi cu intrare libera in limita locurilor disponibile. Confirmati prezenta la numerele de telefon: 0241.483182/83/86; 0723.267 188

Pizza Evo

“Un basm social a la Chaplin” – Liberation, “O incantare” – Le Monde

Sinopsis:  Scriitorul Marcel Marx se mută împreună cu soţia lui într-un oraş mic, unde se bucură de o relaţie mai apropiată cu oamenii printr-o nouă slujbă, onorabilă, dar nu prea profitabilă: lustruieşte pantofi. Soarta face ca un băiat african să îi iasă în cale şi Marcel luptă cu birocraţia pentru a putea să aibă grijă de copil, dar şi de soţia lui, internată în spital. O film de o sensibilitate aparte.

Cityplex si-a propus ca, incepand din 2012, sa devina un „ambasador” al artei cinematografice europene, promovand în cadrul programului Europa Cinemas cele mai reprezentative productii europene ale anului.


TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?