ACASA » CALENDAR » Proiectia filmului CINE, DACA NU NOI? cu intrare libera la CityPlex

In cadrul programului Europa Cinemas, Cityplex va invita MIERCURI, 11 IULIE, orele 18.45 la proiectia filmului „CINE, DACA NU NOI?”, un film extraordinar ce  nu trebuie ratat, de dragoste ce transcende suferinţa, familia şi politica.

Pizza Evo

Sinopsis:  Filmul spune o poveste din Germania de Vest, de la începutul anilor ’60: Bernward Vesper (August Diehl) studiază la Tübingen şi participă la seminarul de retorică al lui Walter Jens. Bernward vrea să devină scriitor şi-şi petrece nopţile la maşina de scris. În acelaşi timp, ţine cu tot dinadinsul să-şi apere tatăl, poetul Will Vesper, admirat pe vremuri de nazişti pentru modul în care a promovat ideologia „Sângele şi pământul”. Într-o zi, Bernward o cunoaşte pe Gudrun Ensslin şi între cei doi se înfiripă o relaţie extremă excesivă şi totală, o poveste de dragoste ce transcende suferinţa, familia şi politica.

Cityplex si-a propus ca, incepand din 2012, sa devina un „ambasador” al artei cinematografice europene, promovand  în cadrul programului Europa Cinemas cele mai reprezentative productii europene ale anului.

Intentionam sa aducem titluri cu subiecte actuale si interesante pentru tineri , scopul nostru fiind acela de a contribui la intelegerea culturii si mentalitatilor din alte zone geografice.Vom avea cel putin 2 proiectii de filme pe luna cu intrare libera, ocazie cu care vom promova tinere talente locale din domeniul artei, fie ca este vorba de pictura, literatura, muzica, dans,  film, teatru etc.

Va rugam confirmati prezenta la telefon: 0241.483182/83/86; 0723.267 188

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?