ACASA » CINEMA » Proiectia filmului “BEL AMI” la Cityplex cu INTRARE LIBERA

 

In cadrul programului EUROPA CINEMAS, Cityplex va invita la proiectia filmului „BEL AMI” (dupa romanul omonim al lui Guy de Maupassant, publicat in Romania de editura Leda Books), JOI – 15 Martie, orele 13:30  – Intrarea libera in limita locurilor disponibile.

Pizza Evo

Dupa vizionarea filmului, spectatorii sunt invitati sa participe la o sesiune de discutii referitoare la filmul si cartea „Bel Ami”, alaturi de profesori de literatura franceza.

 Cu distributie de exceptie, completata de nume sonore ale cinematografiei internationale, Christina Ricci, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Colm Meaney si Natalia Tena, BEL AMI este o noua adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, care ilustreaza periplul lui Georges Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere in care traise, la opulenta si luxul clasei sociale inalte din Parisul anilor 1900.

Robert Pattinson  este cel care ii da viata “seducatorului in serie” George Duroy, poreclit Bel Ami . Folosindu-se de puterea sa de seductie si de inteligenta iesita din comun, Georges reuseste sa se transforme dintr-un tanar sarac lipit pamantului in cel mai dorit barbat al momentului.

Intr-o lume in care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu barbatii, ci sotiile si amantele lor, prin patul lui George se perinda cele mai frumoase, influente sau informate femei, care ii faciliteaza ascendenta, mai mult sau mai putin constient.

Dupa multe episoade in care Georges isi seduce si abandoneaza cu sange rece victimele, tanarul ajunge sa cada prada propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toti prietenii sai, numai un gest nebunesc il mai poate salva de saracie, dar in acelasi timp il va costa mai scump chiar decat pierderea celei mai mari averi.

Referitor la prestatia sa din acest film si abordarea unui astfel de rol, Robert Pattinson a declarat: ,,Este destul de greu sa gasesti un personaj atat de controversat in filmele care se fac acum. In general, mesajul unui film este un pic moralizator, ne invata o lectie, dar aici nu e asa. Georges este pur si simplu incurabil, calca in picioare pe toata lumea, in mod repetat. Si este recompensat pentru acest comportament de fiecare data. Pentru mine a fost deosebit de interesant si distractiv, cu siguranta este un tip de personaj pe care nu-l voi intalni prea des in cariera.”

Sinopsis si trailer film pe: http://www.cityplex-tomis.ro/bel-ami-avanpremiera–bel-ami


TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?