ACASA » CONCERTE » Programul acestei săptămâni la Caruselul COOLtural

Programul acestei săptămâni la Caruselul COOLtural

FESTIVALUL VERII 2016 MAMAIA. Festivalul Verii 2016, Caruselul COOLtural, continuă seria de spectacole în Piaţeta Casino din Mamaia, în fiecare week-end, până pe 4 septembrie, de la ora 20.00.

Joi, 25 august

Teatrul de Stat Constanţa vă invită la spectacolul „Scaiul“, o comedie de replică şi de situaţii, în regia lui Ion Lucian,iar Jezebel la concertul „De la Maria Tănase la Edith Piaf, prin Micul Paris“. Repertoriul conţine cântece din folclorul românesc, cu precădere ale măiestrei Maria Tănase, precum şi melodii celebre ale lui Edith Piaf, „privighetoarea“ Franţei, reinterpretate în maniera personală şi inconfundabilă a talentatei Izabela Barbu.

Vineri, 26 august

Caruselul Cooltural vă invită la Baby Fashion Day. Clubul Amicii Constanţa a pregătit prezentări de modă, concursuri de Mini Miss şi Mini Mister.

Sâmbătă, 27 august

Un spectacol excelent: „Mamaia în costum de baie“, o comedia spumoasă regizată de Lucian Iancu.Scenariul viu şi inspirat propune o… istorie recuperată prin râs a staţiunii Mamaia, vestimentară şi nu numai, căci moda nu se referă doar la haine.

Şi concert inedit „Tari ca piatra“ cu Adrian Naidin & Ionuţ Micu.Un surprinzător duet de violoncel şi tobe, completat de vocea lui Naidin, strălucitor în partiturile clasice şi plin de forţă şi har în folclor. Experimental şi rebel, Ionuţ Micu reinventează rock-ul într-o versiune specială, adăugând vigoare şi forţă unor piese consacrate deja.

Duminică, 28 august, ne reîntoarcem la copilărie, cu „Gaşca Zurli Show”, iar Alexandru Neş va urca pe scenă alaturi de prietenii sai de la Polifonic Band,in partea a doua a serii pentru un concert exploziv: muzică de calitate şi bună dispoziţie.

Intrarea este liberă!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?